Το Grecotel Meli Palace απέσπασε το 1ο βραβείο “Best Performer Social Media” του Ομίλου DER Touristik ανάμεσα σε 48 ξενοδοχειακές μονάδες σε ειδική εκδήλωση-δείπνο στο ποταμόπλοιο “Jan von Werth” στον ποταμό Ρήνο. Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής του Ξενοδοχείου, κος Στέφανος Καρφόπουλος, επισημαίνοντας την αυξανόμενη επίδραση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην τουριστική βιομηχανία. Η βράβευση των 3 καλύτερων ξενοδοχειακών μονάδων στους τομείς “social media”, “quality” και “sustainability” έγινε στα πλαίσια του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Συνεργατών του Ομίλου DER Touristik σε συνδυασμό με την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυσή του στην Κολωνία.

Ο Όμιλος DER Touristik είναι μέλος του επιχειρηματικού κολοσσού REWE και 3ου μεγαλύτερου ταξιδιωτικού οργανισμού μετά την TUI και τον THOMAS COOK. Στο Συνέδριο συμμετείχαν 40 ξενοδοχειακοί Όμιλοι και επιχειρήσεις από 7 χώρες, συνολικά 120 επαγγελματίες του κλάδου. Τα θέματα του Συνεδρίου ήταν οι δημογραφικές αλλαγές και οι γεωπολιτικές επιρροές, ο ανταγωνισμός, οι καινοτομίες στην ξενοδοχειακή λειτουργία, η διαχείριση των κοινωνικών δικτύων και η παρακολούθηση των ταξιδιωτικών ιστοτόπων καθώς και οι εξελιγμένες στρατηγικές πωλήσεων και μάρκετινγκ.

Ο Όμιλος Ν.Δασκαλαντωνάκη-Grecotel συνεχίζει να επενδύει σε πρωτοπόρες ενέργειες δίνοντας έμφαση στα νέα σύγχρονα μέσα, σχεδιάζοντας digital-first ενέργειες επικοινωνίας με διεθνή εμβέλεια και εφαρμόζοντας διαρκή επιμόρφωση του προσωπικού των ξενοδοχείων στην ψηφιακή επικοινωνία και δράση.