Αθήνα, 23 Ιανουαρίου 2017 – Οι επισκέπτες του Booking.com αναγνώρισαν για άλλη μία χρονιά το εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών φιλοξενίας του Sofitel Athens Airport, επιβραβεύοντας το και για το 2016 με τη διάκριση «Guest Review Award».

Στο Booking.com φιλοξενούνται περισσότερες από 100 εκατομμύρια κριτικές, προσφέροντας ένα τεράστιο όγκο δεδομένων προς αξιολόγηση. Από αυτές, εμφανίζονται μόνο όσες έχουν επαληθευτεί ως γνήσιες, και αποτελούν σχόλια επισκεπτών που πραγματικά έχουν διαμείνει στο κατάλυμα για το οποίο γράφουν. Σε περίπτωση που η γενική βαθμολογία ξεπεράσει το «8», τότε απονέμεται από τη δημοφιλή ταξιδιωτική πλατφόρμα η διάκριση «Guest Review Award», ως επιβράβευση για την επίτευξη άριστων κριτικών.

Ο Γενικός Διευθυντής του Sofitel Athens Airport, Γιώργος Σταύρου, δήλωσε «Είναι μεγάλη τιμή να αναγνωρίζεται από τους επισκέπτες μας το πάθος και η αφοσίωση για την παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας που είναι συνώνυμα της αριστείας. Για μία ακόμη χρονιά, το Sofitel Athens Airport αναγνωρίζεται με τη διάκριση «Guest Review Award» και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών παγκοσμίως».

* * * * *

Sofitel, διεθνής αλυσίδα ξενοδοχείων γαλλικής κομψότητας

Τα ξενοδοχεία Sofitel αποτελούν τη μόνη γαλλική αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων με παρουσία σε πέντε ηπείρους με 120 διευθύνσεις σε σχεδόν 40 χώρες (πάνω από 30.000 δωμάτια). Τα Sofitel είναι σύγχρονα ξενοδοχεία και θέρετρα προσαρμοσμένα στους σημερινούς απαιτητικούς και ευέλικτους ταξιδιώτες, οι οποίοι προσδοκούν και εκτιμούν την ομορφιά, την ποιότητα και την αριστεία. Είτε βρίσκεται στην καρδιά μιας μεγαλούπολης όπως το Παρίσι, το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, η Σαγκάη ή το Πεκίνο, είτε στο Μαρόκο, την Αίγυπτο, τη Γαλλική Πολυνησία ή την Ταϊλάνδη, τα Sofitel προσφέρουν μία γνήσια εμπειρία του γαλλικού “art de vivre”.

Τα Sofitel Legend & τα Sofitel So, δυο αλυσίδες που έρχονται να εμπλουτίσουν τα Sofitel Luxury Hotels

Τα ξενοδοχεία Sofitel Legend είναι θρυλικά και συχνά φιλοξενούνται σε διατηρητέα κτίρια εθνικής πολιτιστικής κληρονομιάς όπως το Sofitel Legend Metropole Hanoi, το Sofitel Legend The Grand Amsterdam και το Sofitel Legend Old Cataract Aswan. Τα ξενοδοχεία Sofitel So ανήκουν στην κατηγορία των «ξενοδοχείων-boutique» με κύρια χαρακτηριστικά την έμφαση στο σύγχρονο αρχιτεκτονικό design με την υπογραφή διάσημων αρχιτεκτόνων αλλά και την ξεχωριστή διακόσμηση από διεθνείς προσωπικότητες του κόσμου της μόδας, του design ή της τέχνης, όπως το Sofitel So Mauritius Bel Ombre, το Sofitel So Bangkok και το Sofitel So Singapore (2013).