Μήνυμα αισιοδοξίας για τον ελληνικό τουρισμό έστειλε η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, στο πλαίσιο της επίσκεψης σήμερα στο Υπουργείο του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης, που έψαλε τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα με χορωδία, κρητική λύρα και λαούτο.

H Υπουργός τόνισε ότι το 2017 έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά σε επίπεδο προκρατήσεων, και στόχος είναι να επιτευχθεί ρεκόρ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, μετά και από τις ιστορικά υψηλές επιδόσεις του 2015 και 2016.

Η κα Κουντουρά καλωσόρισε τους νέους και νέες του Ομίλου που χόρεψαν παραδοσιακούς κρητικούς χορούς και τόνισε την καθοριστική συμβολή της Κρήτης στη συνολική ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού. Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Ομίλου κ. Στέλιο Καγιαδάκη που επέλεξε για μία ακόμη χρονιά να ξεκινήσει τα κάλαντα από το Υπουργείο Τουρισμού και ευχήθηκε σε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες υγεία, ευτυχία και χαρούμενες γιορτές.

Ο κ. Καγιαδάκης τόνισε ότι η Κρήτη καταγράφει υψηλές τουριστικές επιδόσεις και ευχήθηκε στην Υπουργό να συνεχίσει δυναμικά το έργο της στον ελληνικό τουρισμό.