Η AEGEAN στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον ΣΕΓΑΣ και ως Επίσημος Χορηγός του 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, στηρίζει έμπρακτα και φέτος με μία σειρά ενεργειών, τη συμμετοχή, την προσπάθεια, την επιμονή, το αγωνιστικό πνεύμα και τον προσωπικό αγώνα του κάθε δρομέα.

Γνωρίζοντας ότι στο «ταξίδι» του Μαραθωνίου, αυτό που χρειάζονται οι δρομείς περισσότερο είναι η στήριξη των δικών τους ανθρώπων, η AEGEAN θα φροντίσει τη μεγάλη μέρα του αγώνα, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, να φέρει κοντά στους αθλητές των 42 χλμ  τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ώστε να τους εμψυχώσουν.

Η AEGEAN καλεί τους δρομείς της Αυθεντικής διαδρομής των 42χλμ, να μπουν στο www.aegeanmarathon.gr, να διαλέξουν έως πέντε δικά τους αγαπημένα πρόσωπα που θα ήθελαν να έχουν δίπλα τους στον αγώνα και η AEGEAN θα τους φέρει «κοντά» τους, με ένα μοναδικά διαφορετικό τρόπο!

Οι δικοί τους άνθρωποι θα είναι «εκεί» μέσα από προσωπικά βίντεο και μηνύματα τα οποία θα προβάλλονται σε οθόνες κατά μήκος της διαδρομής, για να τους εμψυχώσουν, να τους στηρίξουν και να τους δώσουν τη δύναμη  να ολοκληρώσουν και να τερματίσουν τον αγώνα τους.

Οι δρομείς της Αυθεντικής διαδρομής των 42χλμ μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.aegeanmarathon.gr και να καλέσουν εκείνους που θα ήθελαν να έχουν δίπλα τους την ημέρα του αγώνα, έως και τις 10 Νοεμβρίου 2016.

Παράλληλα, μία σειρά από εκπλήξεις, διασκεδαστικά παιχνίδια και δώρα, περιμένουν όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους της διοργάνωσης που θα βρεθούν εκείνη την ημέρα  στο περίπτερο της AEGEAN στο Sponsors’ Village.

Δείτε το video της ενέργειας https://www.youtube.com/watch?v=pY-ocGsAufU

#aegeanmarathon

480cb9690d654fd8949414f011fac4ce