Η Κι.Πο.Κ.Α ( Κίνηση Πολιτών Κέντρου Αθήνας )σε συνεργασία με  τον Δήμο Καρπενησίου οργανώνει την εκδήλωση   «Πάμε Καρπενήσι στην Ομόνοια» η οποία θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ομονοίας από την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 , ώρα έναρξης της εκδήλωσης  10:00 πμ έως 22:00μμ καθημερινά.
Στρατηγική επιδίωξη της Κι.Πο.Κ.Α. είναι η σύνδεση της Περιφέρειας με το κέντρο , η οικονομική τους τόνωση μέσω της  παρουσίας & προβολής τους στο κέντρο της Αθήνας .
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η προώθηση της πολιτιστικής τους κληρονομιάς , η προώθηση των τοπικών προϊόντων και η αύξηση του εσωτερικού τουρισμού του Δήμου Καρπενησίου.
Γενικά επιδιώκουμε την αναβάθμιση της καθημερινότητας των κατοίκων και επισκεπτών και παράλληλα την βελτίωση της εμπορικότητας στο κέντρο της Αθήνας.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων  , Τουρισμού ,Πολιτισμού  , Αγροτικής Ανάπτυξης, του Δήμου Αθηναίων , της Ε.Ν.Π.Ε και της Κ.Ε.Δ.Ε.
Εγκαίνια περιπτέρου : Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016 & ώρα 20:00μμ στην πλατεία Ομονοίας . Χαιρετισμούς θα απευθύνουν η Υπουργός Τουρισμού κα.
Ε. Κουντουρά ,  ο Υπουργός  Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ε. Αποστόλου ,το Υπουργείο  Πολιτισμού, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κ. Μπακογιάννης ,ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε .κ. Γ. Πατούλης ,   ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γ. Καμίνης  , ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Ν. Σουλιώτης.   
Χορευτικό καλωσόρισμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Δήμου Καρπενησίου